Atgal

Meras perdavė vilniečių padėkas „Grindos" darbuotojams

2019 07 19

Vilniaus meras Remigijus Šimašius aštuoniems „Grinda“ darbuotojams įteikė padėkos raštus už operatyvų ir rūpestingą darbą.
 
„Kai į darbą įdedi širdies ir į viską žiūri plačiau – džiugina ir darbas, ir pasiektas rezultatas. Jūs, atlikdami kasdienius darbus, neretai padarote daugiau negu jums priklauso. Linkiu, kad toks vilniečių pasitikėjimas ir galimybės sparčiai keisti savo miesto gyvenimą visada įprasmintų jūsų kasdienius darbus,“ – sakė meras R. Šimašius.
 
Tik keli pavyzdžiai:
 
„Noriu išreikšti padėką „Grindos“ darbuotojams už operatyvų ir greitą problemų sprendimą. Vakar į „Go Vilnius“ kreipėsi vienos didelės užsienio kompanijos vadovas, prie savo namo radęs negyvą gyvūną. Kreipėsi į mus, nes negalėjo rasti informacijos, kuri organizacija galėtų padėti išspręsti šią problemą, galimai tai įvyko dėl kalbos barjero. Man susisiekus su „Grindos“ atstovu problema buvo išspręsta greitai ir operatyviai, o su ja susidūręs žmogus liko apstulbęs, kaip greitai viskas vyksta Vilniuje.
„Go Vilnius“ komanda rūpinasi, kad Vilniuje gyvenantys užsieniečiai jaustųsi čia kaip namie, stengiamės parodyti jiems vilniečių svetingumą ir geranoriškumą. Džiaugiuosi, kad turime partnerius, kurių dėka tai yra įmanoma. Nuoširdžiai dėkoju „Grindos“ darbuotojams už pagalbą“, – padėkoje rašo savivaldybės įmonės „Go Vilnius“ direktorė Inga Romanovskienė. Šios istorijos herojai – Aleksandr Gerfolveden ir Zenon Ježinski.
 
„Nuoširdžiai dėkojame už operatyvią reakciją ir atliktus šaligatvio remonto darbus. Ir toliau tikimės malonaus ir kokybiško bendradarbiavimo”, – rašoma vilniečių laiške bendrovei. Padėkas nuo P. Vileišio g. 14 namo gyventojų gavo Andrejus Muravjovas, Jaroslav Bublis ir Stefan Mickevič.

„Dėkoju už atkimštą nuotekų šulinį Kauno g. 6 kieme,” – bendrovei parašė Riina Ailio. Padėkas už šiuos darbus meras įteikė Aleksandrui Naumenko ir Voicechui Giliūnui.

„Labai noriu pasidžiaugti ir padėkoti UAB „Grinda“ komandai ir darbuotojams, kurie sutvarkė šaligatvį Titnago g. 19. Malonu vaikščioti :) ,“ – rašoma gyventojų laiške. Padėka už šiuos darbus įteikta Jevgenijui Sugentaičiui.
 
„Džiaugiamės nuolat augančia savo darbuotojų motyvacija ir užsidegimu dirbti sparčiau ir efektyviau. Stipriname įmonės specialistų kompetencijas, investuojame į darbuotojų kvalifikacijos ugdymą ir skatiname prisiimti atsakomybę už siektiną rezultatą. Labai smagu, kad vilniečiai tai pastebi ir vertina,” – teigia bendrovės „Grinda“ vadovas Kęstutis Vaicekiūtis.